Kuosisuunnittelija esittely – Kangassiipi ūüíõ

Kangas suunnittelijoiden esittely√§ ūüíē

Omassatuotannossa meillä on monta taitavaa suomalaista suunnittelijaa, joita haluamme esitellä myös teille.

Esittelyssä oma suunnittelijamme KANGASSIIPI.

ūüĆł

‚ÄĚOlen Marja Kiviranta, Uniikkien oma kuosisuunnittelija. Suunnittelemiani kuoseja saa ainoastaan Uniikeilta ja ne l√∂ytyv√§t tuotemerkill√§ Kangassiipi.

Aloitin ompeluharrastuksen jo seitsemänvuotiaana, mummoni poljettavalla Singerillä. Aikoinaan ompelin kaikki omat ja lasteni vaatteet. Kun lapset kasvoivat, jäi ompeluharrastuskin pitkäksi aikaa tauolle. Löysin sen onneksi uudestaan, kolme vuotta sitten ja innostuin oikein kunnolla, kun sain mieheltä lahjaksi saumurin ja peitetikkikoneen.

Kuosien suunnittelun aloitin pari vuotta sitten ja ihan sattumalta. Olen koko työurani tehnyt myyntiin ja markkinointiin liittyvää työtä ja työstänyt paljon materiaalia tietokoneella. Olen myös harrastanut valokuvausta 15-vuotiaasta saakka ja tykännyt myös matkustamisesta. Kuosien suunnittelussa voin yhdistää rakkaat harrastukseni työssä hankittuun kokemukseen. Kuoseissa käytän ainoastaan omia valokuvia ja jonkin verran ystäviltä ja sukulaisilta saamiani kuvia.

Toivon, että osaan tehdä sellaisia kuoseja, joista Uniikkien asiakkaat tykkäävät ja otan mielelläni vastaan ideoita ja toiveita. Teen tätä kuosisuunnittelua puhtaasti harrastuksena ja siitä syystä Kangassiipi toimii ainoastaan Uniikkien kautta ja kaikki toiveet voi esittää sinne.

IHANIA OMPELUHETKI√Ą KAIKILLE!‚ÄĚ