Aina, taskullinen yläosa

22,90 

1kpl kaava-arkki paperisena

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

  • Valmis Nopea toimitus
  • Valmis Monipuoliset maksutavat
  • Valmis Uniikkeja tuotteita
  • Valmis Ompelumerkit omalla logolla
  • Valmis Kangasta omasta kuosista

Kuvaus

MITÄ TÄLLÄ KAAVALLA OMPELET

Aina on monipuolinen perusyläosan ompelukaava. Ainan erikoisuus on kaksi hihaversiota, joista toinen on kapealle käsivarrelle ja toinen leveälle. Hihan istuvuus onkin yksi merkittävimmistä asioista yläosassa. Jos hiha on liian löysä tai liian kireä, näyttää vaate helposti väärän kokoiselta, vaikka vaate istuisikin muualta. Voit siis valita itsellesi sopivan version kahdesta eri levyisestä hihasta.

Ainasta löytyy myös toivottu sivusaumatasku. Mallin voi hyvin tehdä myös ilman taskua. 

Takakappaleesta on kaksi versiota, sekä taitteellinen että istuvampi saumallinen versio. Lisätäksesi istuvuutta voit myös ommella muotolaskokset molempiin versioihin.

Helma on A-linjainen, mutta rinnan kohdalta sivusaumaa on hieman kaarrettu kapeammaksi, jotta vaate näyttää istuvammalta ja sirommalta.

Pääntielle voit valita V-pääntien tai O-pääntien.

Helmaan voit halutessasi lisätä kaksi erilaista frillakaitaletta tuomaan erilaista ilmettä. Voit siis käyttää kaavaa hyvin monipuolisesti. 

SOPIVIA MATERIAALEJA

Mitoitus on tehty puuvilla-elastaanitrikoolle, mutta tähän malliin sopii todella moni materiaali. Yleisesti mikä tahansa joustava materiaali käy. Hyvinä esimerkkeinä ovat viskoosi- tai puuvillatrikoo, joustocollege, college ja erilaiset neulokset sekä Punto.

Juhlavammalla materiaalilla tämä on loistava vaate myös juhliin. 

KOOT
Kokoja löytyy rinnanympäryksellä 82-130cm.
Katso mitat ja koot mittataulukosta

Kaava-arkki paperisena.

Lisätiedot

Paino0,400 kg (kilogramma)